Projectes,

Web Deslibloc


El repte que teníem davant no era gens fàcil: redissenyar un web fent-lo més usable en funcionalitat i atractiu en aspecte. Tot amb un programació darrera de manera que el mateix client pogués pujar, canviar i corretgir els seus propis continguts i, a més a més, en quatre idiomes.

En l'estètica del web hem dividit les pàgines en quatre parts:
1.- La part superior, on apareix el logotip de l'empresa i, molt important encara que no ho sembli, un gran titular que descriu l'activitat de l'empresa, i també un menú amb els quatre idiomes seleccionables.
2.- La part inmediatament inferior a la barra del logo, on fem entrar un gran banner composat de dues imatges, una d'algun element o producte que distribuieixen i una altra d'imatge conceptual, remarcada per un missatge ben gran que diu Hacemos más útil el espacio. Hi han diferents banners que van canviant segons la secció de pàgina on ens trobem.
3.- La part central, on hi és el contingut real del web, disposat a la vegada en dos parts: la part esquerra amb una botonera i la part dreta amb el contingut que va carregant segons la navegació en cada moment.
4.- El peu de pàgina amb referència a la qualitat ISO-9001 i l'adreça de l'empresa.

A més a més del disseny purament funcional del web s'han preparat animacions Flash per la intro i una breu explicació, a la pàgina index, de com funcionen els sistems d'emmagatzenament.

www.deslibloc.com

[ Projecte realitzat en col·laboració amb eBridge ]