Projectes,

Programació maig-juny 2010


Una nova programació de Biblioteques seguint la nova línia de disseny que hem marcat per aquest any, de la que ja tenim un exemple en la primera programació de gener-febrer 2010, i la segona programació de març-abril 2010. En aquesta tercera programació bi-mensual de l'any li correspon a maig-juny de 2010.

Seguim repetim el que hem dit per la primera programació:

"En la nova línia editorial que aportem per aquest any 2010 proposem primer un canvi de format (sempre limitats pel tamany màxim d'impremta i per la partida pressupostària assignada per aquesta publicació) en el que el document final es plega primer en díptic i després en tríptic (en el moment d'obrir el document l'acció és justament la inversa: primer obrim un díptic i després despleguem un tríptic en vertical), i finalment també proposem un canvi gràfic en la línia habitual que hem seguit aquests dos anys, però sense perdre aquells elements estructurals i tipogràfics que facilitaven la lectura.

Amb aquesta idea hem proposat uns fulletons molt pràctics perquè gràcies al seu plegat permeten ser guardats a la butxaca, poden ser enviats dins sobres i són fàcilment consultables per part dels usuaris finals. Per la nostra part, la nova estructura ens aporta pàgines que podem afegir o treure segons l'extensió del contingut final.

La nova línia gràfica és molt neta i pràcticament només s'aprecia tipografia (Helvetica forever... ;-)), tractada amb molta cura en la seva modulació de tamanys i jerarquies, i alguns elements de color sempre en forma de pastilles i tot bastant pla, tot i que els degradats ón l'element principal però en manera molt sutil.

Un conscienciós treball de rerafons que només es veurà realment reflectit en el conjunt de totes les publicacions de l'any en curs, però que fa la seva feina amb funcionalitat precisa."


[Arxiu de PDFs: 0217-progMaigJuny10.zip (639 KB)]

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada